VIDEO! Arhiepiscopia Argesului si Muscelului ar putea fi executata

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului ar putea fi executata silit de catre primaria Curtea de Arges. Asta dupa ce preotii nu au platit niste taxe statului, inca din 2008. Iar datoria se ridica la cateva sute de mii de lei.

Reprezentantii societatii Filotheos trebuiau sa plateasca primariei Curtea de Arges o taxa de 7 lei pe metru patrat pentru excavare. Nu au facut acest lucru asa ca din 2008 si pana acum s-au adunat datorii de sute de mii de lei.

Mai exact, 210 mii de lei, plus penalizari. Aproape 400 de mii de lei. Bani pe care Arhiescopia trebuie sa-i dea primariei pana la 31 martie.

Reprezentantii Arhiescopiei Argesului si Muscelului spun ca nu au stiut de legea consiliului local prin care trebuiau sa plateasca aceasta taxa de excavare. Datoria a fost descoperita in urma unui control al Curtii de Conturi.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri