Căutare Live

VIDEO! Astazi este prima zi din Postul Adormirii Maicii Domnului

De astazi am intrat in post, cel al Adormirii Maicii Domnului. Timp de doua saptamani, crestinii ortodocsi isi curata trupul si sufletul si nu mananca deloc carne. Astfel ca legumele si fructele se vand mai bine in aceasta perioada, spre multumirea comerciantilor.

Calin Budai, preot ortodox la Catedrala Mica Tirgu-Mures, a postit, iar putinul pe care il avea, l-a impartit saracilor. Crestinii ar trebui sa faca la fel, pentru ca Postul Adormirii Maicii Domnului este al treilea cel mai important post de peste an.

In planul spiritual, duhovnicesc, in aceasta perioada ne spovedim, ne impartasim si ne apropiem de curatirea sufletelor. Insa pentru acest lucru trebuie sa ne curatam si trupul. Iar cea mai buna modalitate este sa ne alimentam cu fructe si legume din belsug.Intact Images Dorel loveste din nou! Mii de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa... Un mort si sapte raniti, in urma unui accident de circulatie produs in judetul Bacau...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri