Antena Căutare

VIDEO! Bataie cu sabii pentru o fata, intr-o discoteca din Ilfov

Era sa-si piarda viata din cauza unei fete! Un tanar de 23 de ani din localitatera ilfoveana Vidra a fost injunghiat de un barbat pentru ca a avut indrazneala sa-i faca avansuri unei domnisoare in discoteca. Alcoolul le-a intunecat mintile si totul s-a transformat intr-o bataie generala. Camerele de supraveghere din local au suprins scandalul.

Tanarul era la discoteca impreuna cu tatal sau. La un moment dat, a pus ochii pe o domnisoara si a incercat sa intre in vorba cu ea. Deranjati, cei care o insoteau au inceput scandalul. De la vorbe la pumni s-a ajuns foarte repede.

Atunci, patronul localului a intervenit si i-a dat pe toti afara. In fata localului, bataia a continuat, iar la un moment dat, unul dintre baietii furiosi a scos un cutit si l-a injunghiat in abdomen pe tanarul de 23 de ani.

Pe numele a 4 tineri au fost emise mandate de arestare, insa numai unul a fost prins. Acesta e cercetat pentru tentativa de omor. Acum, politistii ii cauta si pe ceilalti 3 tineri implicati in scandal.





samurai-swords-for-sale.com Vis de vara: Primaria Capitalei promite 26 mp de spatii verzi pentru fiecare bucurestean... O grinda metalica s-a prabusit pe un santier din Ilfov: Un muncitor a fost ranit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x