Antena Căutare

VIDEO! Bataie generala intr-un bar din Suceava

Scandal a fost dis de dimineata si in Suceava. Mai multi barbati care petreceau impreuna cu sotiile intr-un bar s-au trezit atacati, din senin, de doi indivizi certati de multa vreme cu legea. Au incasat o bataie zdravana, iar unul dintre ei a fost si injunghiat.

Spre dimineata, dupa o noapte de distractie, a inceput scandalul. Protagonistii: clienti mai vechi de-ai politiei, care le-au dat o bataie sora cu moartea unor tineri aflati in bar. Motivul pare a fi o rafuiala mai veche intre agresori si una dintre victime.

Victimele se aflau la o masa impreuna cu sotiile lor, cand in local ar fi intrat agresorii. Venisera sa le mai aplice o corectie, cum au mai facut-o de multe ori inainte. De data asta au intrat in local si au scos un baston cu care au inceput sa loveasca pe toata lumea. Iar una dintre victime a fost injunghiata.

Unul dintre ei, cu plagi injunghiate hemitoracice stang se afla acum in sala de operatie. Celalalt pacient cu contuzii la nivelul regiunii cervicale si craniu.

Cele doua persoane sunt identificate urmand a se lua masurile legale ce se impun in cauza. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, se va stabili incadrarea juridica a faptei, urmand a se impune masurile legale.

Tot atacul a fost surprins de camerele de supraveghere a localului. Agresorii fusesera de ceva vreme eliberati conditionat din inchisoare.

VIDEO! Un tanar gol a protestat pe o macara a santierului de la Teatrul National Bucuresti... UPDATE! Avertizari de fenomene meteo periculoase in 4 judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x