Antena Căutare

VIDEO! Boxer roman, falsificator de carduri

Un boxer roman a fost saltat in aceasta dimineata de ofiterii DIICOT. Anchetatorii il banuiesc ca a condus o grupare care a golit conturile mai multor cetateni straini. Sportivul era campion la categoria super grea si fusese pregatit de antrenorul celebrului sportiv Mike Tyson.

Daniel Dancuta este campion la categoria super grea. Ofiterii DIICOT l-au ridicat de dimineata din locuinta sa din Bacau. Aveau probe ca ar fi chiar creierul gruparii. O grupare care vindea echipamente cu ajutorul carora erau furate date bancare iar apoi erau golite cardurile.

Indivizii actionau in patru tari: Olanda, Italia, Slovenia si Suedia. Numai din Slovenia ar fi retras o singura data, dintr-o cont 40.000 de euro.

Boxerul ar fi condus gruparea alaturi de doi prieteni, Florinel Patrichi si Gabriel Prisecaru. Unul dintre ei a pus la punct o alta retea care monta la bancomatele din Italia dispozitive care copiau toate datele de pe cardurile de pe care se scoteau bani. In alte situatii echipamentele erau vandute pentru 1500 de euro bucata.

VIDEO! Fiul lui Sile Camataru, dupa gratii... CCR a decis: Legea asistentei sociale este constitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x