Antena Căutare

VIDEO! Bucuresti - capitala fotbalului european: Strazile, invadate de suporteri spanioli

Strazile Bucurestiului au fost martore, azi-noapte, la prima invazie pasnica din istoria Capitalei: cea a miilor de suporteri spanioli ale finalistelor Europa League! Au adus spiritul fiestei in centrul orasului, unde au petrecut pana tarziu in noapte in asteptarea meciului de astazi.

Pe stradutele din Centrul Vechi s-a baut bere, s-a cantat si s-a scandat numele favoritilor. O prima concluzie - suporterii se distreaza de minune la noi in tara.

Ca o adevarata armata, suporterii echipei Athletic Bilbao au pus stapanire pe stradutele din Centrul Vechi al Bucurestiului. Obiectivul principal al armatei alb-rosii a fost sa cucereasca toate barurile si cluburile si sa instaureze acolo regimul fiestei si al distractiei.

Au realizat acest lucru prin cantece, voie buna, jocuri si multa, multa bere. S-au integrat perfect printre romani si le-au aratat ca nu au nevoie de multe lucruri pentru a se distra. Doar invaziile turcilor, grecilor, nemtilor si rusilor au adus mai multi oameni intr-o perioada atat de scurta de timp, in Bucuresti.

Indragostiti pe loc de romance si de berea noastra, spaniolii nu au uitat nici o clipa motivul pentru care au venit in Bucuresti. Sa-si sustina favoritii si sa-i ajute sa castige. Intrigati de renumele vietii de noapte pe care si l-a castigat micul Paris, cativa suporteri au ales sa se aventureze prin cluburile selecte din Capitala. Si-au dat seama ca la acest capitol, Bucurestiul poate oricand sa fie un rival pentru Ibiza. Paharele de alcool au facut ca noapte de dinainte de meci sa treaca mai repede si cu mai putin emotii.

VIDEO! Aglomeratie in autobuzele turistice in ziua finalei Europa League

Pe suporteri ii asteapta, astazi, o zi plina. Au doua zone special amenajate in care pot urmari imagini cu Bucurestiul si se pot juca pe simulatoare de fotbal. In jurul orei 18:00, ei vor fi nevoiti sa se intoarca in cele doua piete pentru a fi imbarcati si adusi la stadion, iar de la ora 20:00, zona din Piata Constitutiei va deveni singurul loc de vizionare a finalei.



Inca 65 de avioane cu suporteri spaniloli sunt asteptate astazi

Invazia suporterilor spanioli va primi si astazi intariri. Pe cele doua aeroporturi din Bucuresti sunt asteptate sa mai soseasca vreo 65 de avioane cu suporteri. O mare parte din ele vor incepe sa aterizeze inca din aceste momente, iar intre orele 07:00 si 09:00 se va inregistra virful: pe aeroport va sosi la circa doua minute cite o aeronava cu suporteri de la Bilbao sau Madrid.

Fiecare grup de suporteri va avea in aeroport un traseu special. Pentru a evita intilnirea celor doua grupuri rivale si, evident, pentru a nu se incurca pe traseul spre locul de intilnire, fanii lui Atletico sunt debarcati la Sosiri internationale, iar cei de la Bilbao - la Sosiri interne.



Foto:ca.sports.yahoo.com

Jeffrey Franks se gandeste sa predea la o universitate din Romania... VIDEO! Regele Mihai a primit titlul "Doctor Honoris Causa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x