Antena Căutare

VIDEO! Campanie pentru folosirea centurii de siguranta in Targu Mures

Politistii din Targu Mures au avut azi o surpriza pentru soferii pe care i-au prins in trafic fara centura de siguranta. I-au iertat de amenzi, cu o conditie: sa urce intr-un simulator de accidente. Multi dintre ei au ramas socati de forta impactului la o viteza de doar 20 de kilometri pe ora.

E imposibil sa-ti imaginezi ce se poate intampla intr-un accident de masina daca nu ai trecut prin asa ceva. Mai mult, exista soferi ferm convinsi ca ei nu vor avea niciodata unul. Tocmai de aceea ignora centura de siguranta care le-ar putea salva viata.

Politia Rutiera din Targu Mures a initiat o campanie de constientizare a participantilor la trafic cu privire la importanta folosirii centurii de siguranta. La o viteza relativ mica, impactul asupra organismului este foarte mare.

Conform legii, soferii prinsi fara centura in trafic sunt sanctionati cu doua puncte amenda, adica trebuie sa scoata din buzunar 134 de lei.



VIDEO! Incendiu violent intr-un bloc din Bucuresti. 4 apartamente afectate... Un reactor al Centralei Nucleare de la Cernavoda va fi inchis din aceasta noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x