Antena Căutare

VIDEO! Carambol la o nunta din Resita: Sapte masini, implicate

Nunta cu ghinion pentru mai multi tineri la Resita. Entuziasmati de gandul ca ii asteapta o petrece mare, care se va termina abia in zori, nuntasii au uitat regulile de circulatie, n-au pastrat distanta regulamentara intre masini si s-au tamponat. Sapte masini au fost implicate in carambol si sunt cam sifonate. Partea buna este ca petrecaretii n-au patit nimic.

Grabiti sa ajunga la petrecere nuntasii au avariat sapte autoturisme. Soferul care mergea in spatele masinii in care se aflau mirii a franat la un moment dat brusc. Iar cei sase soferi care mergeau in spatele sau au reactionat intarziat.

In urma impactului rezervorul unuia dintre masini s-a fisurat, iar combustibilul a curs pe asfalt. Din fericire carburantul nu s-a aprins.

Nuntasii, care au scapat fara nicio zgarietura, au fost nevoiti sa impinga masinile pe marginea drumului. Apoi s-au urcat in taxiuri sau in masinile prietenilor si au plecat, mai departe, spre petrecere.

Udrea: USL incearca sa fure primarii PDL pe ultima suta de metri... VIDEO! Primarii marilor orase n-au gasit bani sa amenajeze locuri speciale pentru gratare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x