Antena Căutare

VIDEO Catastrofă în Portul Midia: Câte oi din cele 14.000 au fost salvate

VIDEO. Catastrofă în Portul Midia: Câte oi din cele 14.000 au fost slavate

VIDEO Catastrofă în Portul Midia: Câte oi din cele 14.000 au fost salvate
Câte oi din portul Midia au fost salvate

VIDEO Catastrofă în Portul Midia: Câte oi din cele 14.000 au fost slavate. O navă cu peste 14.000 de oi s-a răsturnat, duminică, în Portul Midia. Unul dintre marinari a căzut peste bord în timpul răsturnării.

Update: Alte trei nave au venit în ajutor pentru salvarea oilor de pe vasul răsturnat duminică în Portul Midia. În total, autorităţile intervin cu şase ambarcaţiuni pentru a salva cât mai multe din cele aproximativ 14.000 de oi de pe nava cu pavilion Palau. Până acum au fost salvate 32 de animale.

Din păcate, doar două oi din cele 14 000 aflate pe nava scufundată în Portuș Midia au fost salvate până acum. Autoritățile au început operațiunea de salvare a oilor vii cu două nave ale Gărzii de Coastă, în cooperare cu o ambarcațiune tip bombard aparținând ISU Dobrogea. Până acum, autoritățile au anunțat că au salvat două oi, informează Mediafax.

În aceste momente, vasul este jumătate sub apă, însă scufundarea sa a fost oprită.

O navă cu pavilion Palau s-a răsturnat, duminică, în Portul Midia. La bordul ei se aflau aproximativ 14.000 de oi şi un echipaj format din 22 de sirieni.

Toţi membri echipajului au fost salvaţi şi aduşi teferi la mal. Unul dintre ei a căzut peste bord, însă a fost scos din apă. În aceste momente, vasul este jumătate sub apă, însă scufundarea sa a fost oprită.

Citește și:

Prezența la vot. Alegeri Prezidențiale 2019, turul 2 | Până acum au votat 6.000.000 de persoane! 33,09% - prezența totală la urne

Alegeri prezidențiale 2019 | Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au votat deja! Aici ai toate reacțiile în timp real! Ce a făcut Ion Iliescu

Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Află primele rezultate aici! Cum arată sondajele la ora 14:30​

Veste uriașă! Românii se pot pensiona mai repede! Ce condiție există... Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Momentul în care o tânără e răpită din fața unei secții de votare! Adolescenta a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x