Antena Căutare

VIDEO! Centrul vechi al Capitalei s-a imbracat in culorile Athletic Bilbao

Centrul vechi al Bucurestiului s-a imbracat aseara in culorile Athletic Bilbao. A mai ramas o zi si jumatate pana la cel mai important eveniment sportiv al Capitalei din acest an: finala Europa League iar delegatiile celor doua echipe din finala, Atletico Madrid si Athletic Bilbao, au ajuns in Bucuresti.

La fel si o parte dintre suporterii celor doua formatii. Obositi dupa drumul cu avionul, zeci de spanioli s-au racorit la terasele din centrul vechi. Si au admirat peisajul.

Muzica romaneasca dar si spaniola, bere multa si veselie cat incape. Asa si-au inceput sederea in Romania multi dintre suporterii veniti la Bucuresti pentru finala Europa League.

Iar Bucurestiul a fost pe placul spaniolilor. Au vazut si bune si rele in el. Dar incantati au fost, ca mai toti strainii, de femei. Intre doua halbe cu bere, totusi, suporterii spanioli nu au uitat sa-si sustina echipa favorita.

Desi era programat sa ajunga la ora 9 si jumatate seara, avionul in care a calatorit delegatia echipei Atheltico Madrid a avut o intarziere de aproximativ 30 de minute. Aterizarea a avut loc fara probleme, imediat dupa ce ultimul autocar cu suporterii formatiei Bilbao a plecat de pe pista.

Cele doua finaliste vor avea, astazi, primele conferinte de presa. Apoi vor pasi pentru prima data pe stadionul National Arena, acolo unde vor juca Finala Europa League.


Negocieri Guvern-FMI: Pensionarii isi recupereaza CASS-ul in 16 luni... Curentul electric, oprit in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x