Antena Căutare

VIDEO! Chiulul nu mai scapa nepedepsit: cataloagele, inlocuite cu tablete

Chiulul nu mai scapa nepedepsit la fel de usor. In cateva licee bucurestene, batranul catalog a fost inlocuit cu tablete.

Parintii pot vedea in orice moment daca elevul merge sau nu la scoala si ce note ia. Proiectul deja da roade: numarul absentelor, intr-unul dintre liceele care foloseste tehnologia, a fost redus la jumatate.

Cu vechiul catalog, pe hartie, elevii invatasera cum sa fenteze sistemul si mai ales parintii. La Liceul Tudor Vianu, prezenta este notata insa pe tableta si poate fi verificata in mediul virtual. Iar profesorii si parintii au controlul. Fiecare parinte are un calculator sau un telefon de pe care poate sa afle daca copilul lui este la scoala si nu este obligat sa se deplaseze in fiecare zi sau saptamana la scoala sa vada rezultatele, notele sau absentele.

Cum niciun sistem nu e perfect, pana si tableta are insa nevoie de un sistem de back-up. Pentru moment, catalogul virtual functioneaza in paralel cu varianta clasica, pe hartie.



Foto: Intact Images

CEDO obliga statul roman sa plateasca peste 570.000 euro pentru nerespectarea conditiilor de detentie... Procurorii descind acasa la Boldea: Perchezitii in 8 locatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x