Antena Căutare

VIDEO! Cluj-Napoca: Zeci de oameni au adus un omagiu celor doi copii ucisi de tatal lor

Piata Unirii din Cluj-Napoca a fost, aseara, loc de pelerinaj. Zeci de parinti s-au adunat sa aprinda o lumanare pentru Alexandra si Flavius, cei doi copii a caror viata a fost curmata, in mod brutal, de tatal lor. Oamenii au adus flori si s-au rugat atat pentru cele doua sufletele, cat si pentru mamele lor.

O durere pe care numai o mama o poate simti si care nu poate fi descrisa in cuvinte. Intr-un colt al Pietei Unirii din Cluj-Napoca, cativa parinti au amenajat un mic altar in memoria celor doi frati ucisi de tatal lor.

Alte mii de oameni si-au aratat suportul pentru cele doua mame pe retelele de socializare.

Lapuse s-a jucat, insa, de-a Dumnezeu cu viata celor doi copii. L-a lasat in viata doar pe baiatul cel mare, Claudiu, care, de altfel, a fost si ultima persoana cu care a vorbit inainte sa dispara in apele lacului Tarnita.

Trupurile fetitei si baiatului sunt inca la morga. Mamele asteapta sa-si ingoape cei doi copii crestineste. Barbatul va fi coborat in pamant fara slujba.


Astazi se implinesc 35 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977... Doua familii, la un pas de moarte, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x