Antena Căutare

VIDEO! Cluj: Opt masini distruse si patru pietoni raniti

Opt masini distruse si patru pietoni raniti. Este bilantul unui accident provocat de o soferita care a pierdut inexplicabil controlul volanului si a intrat in mai multe masini parcate. S-a intamplat in judetul Cluj, langa un cimitir.

Accidentul a avut loc in comuna Livada. Soferita mergea spre Cluj-Napoca. A pierdut controlul volanului si s-a izbit de 7 autoturisme parcate pe marginea soselei. Proprietarii masinilor venisera cu flori si lumanari la cimitirul din sat. Bubuiturile puternice i-au speriat si au iesit cu totii in strada, sa vada ce s-a intamplat.

Soferita a scapat teafara. Le-a spus politistilor ca nu-si aminteste ce s-a intamplat. Din cauza accidentului, circulatia in zona a fost ingreunata. Cozile de masini s-au intins pe cativa kilometri.


Kovesi: Sper sa gasim o solutie ca datele "victimelor colaterale" din stenograme sa nu devina publice... Palatul Cotroceni a pierdut batalia cu Muzeul National pentru iconostasul bisericii din curtea prezidentiala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x