Antena Căutare

VIDEO / "Colegul de armată", noua metodă de furt care face ravagii printre români. Se lasă cu pupături și îmbrățisări. Nu picați în capcană!

O nouă metodă de furt, cunoscută în mediul judiciar polițienesc drept „furtul prin împrietenire”, face ravagii în rândul românilor. Recent, un astfel de caz a avut loc la Vatra Dornei. 

O nouă metodă de furt, cunoscută în mediul judiciar polițienesc drept „furtul prin împrietenire”, face ravagii în rândul românilor. Recent, un astfel de caz a avut loc la Vatra Dornei.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a rămas fără portofelul cu 390 de lei. Hoțul l-a oprit pe stradă și i-a spus că îl cunoaște din armată, potrivit Monitorul de Suceava. Acesta l-a întrebat cum se mai simte și l-a lăsat pe hoț să-l îmbrățișeze, moment în care a rămas fără bani.

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Autorul își ascunde mâna cu un ziar, se lipește de victimă, furându-i portofelul. Din fericire, oamenii legii au reușit să-l prindă pe autorul jafului.

5 cele mai alarmante motive de îngrijorare pentru români în 2018... Superstiții de 1 martie. De ce este bine să porți mărțișor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x