Antena Căutare

VIDEO! Compozitorul Cornel Fugaru a fost inmormantat vineri la Cimitirul Bellu

Compozitorul Cornel Fugaru a fost condus vineri pe ultimul drum. Artistul a fost inmormantat in Cimitirul Bellu din Capitala.

UPDATE! Compozitorul Cornel Fugaru a fost ingropat astazi, in decursul orei 11.00 la Cimitirul Bellu in prezenta catorva sute de admiratori, prieteni si membri ai familiei.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cornel Fugaru a fost scos din capela pe melodia "Am ales nemarginirea", compusa de artist.



Cateva sute de admiratori s-au strans la capela Cimitirului Bellu vineri, incepand cu ora 11.00, pentru a-si lua ramas bun de la Cornel Fugaru, pentru a aduce o coroana de flori sau pentru a asculta slujba de inmormantare. Printre cei prezenti la slujba si la inmormantare s-au numarat Monica Anghel, Adrian Daminescu si Zsolt Kerestely.


Compozitorul Cornel Fugaru a murit, miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgenta Elias din Bucuresti, unde era internat din cauza unei maladii cronice grave. Vlad Fugaru, fiul compozitorului, a dezvaluit ca tatal sau fusese diagnosticat cu cancer in urma cu opt ani.

Cornel Fugaru s-a nascut pe 2 decembrie 1940, la Bucuresti, si este un cunoscut compozitor de muzica usoara, cantaret si instrumentist. Totodata, a fost liderul formatiei rock romanesti Sincron, infiintata in 1964 si destramata in 1978.

Fugaru a facut numeroase turnee in strainatate, a facut parte din jurii nationale de concursuri de muzica usoara, a sustinut numeroase concerte si recitaluri la televiziune si a aparut ca interpret in filme.

Printre cele mai cunoscute piese compuse de Cornel Fugaru se numara "Dau viata mea pentru o iubire", "Nu sunt sclavul tau", "Eu nu mai sunt cel de ieri".

In ultimii sai ani de activitate, Cornel Fugaru a fost indrumator pentru tinerele talente. A avut o mare nemultumire: protejatii lui erau aplaudati doar in strainatate.

Artistii i-au adus joi ultimul omagiu lui Cornel Fugaru la Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor




Foto: Intact Images

Austeritatea, tratata cu spaga in MAI - Coruptia a crescut cu 80%!... 50 de persoane, retinute in cazul fraudelor pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x