Antena Căutare

VIDEO! Constanta: Copil rapit si lasat sa moara

Doi parinti din Constanta au indurat, luni, zece ore de "agonie". Baietelul lor de numai doi ani si jumatate a disparut fara urma de dimineata si a fost gasit abia seara, intr-o grota.

UPDATE 11.10: Barbatul care l-a rapit pe copilul de doi ani din judetul Constanta este cercetat, in stare de retinere, pentru tentativa la omor calificat, dupa ce l-a lasat pe baietel intr-o grota legat cu sfoara la maini, la picioare si la gat, urmand ca marti sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare.

Potrivit anchetatorilor, Petre Gherghisan de 30 de ani, din orasul Ovidiu, a avut o relatie cu sora in varsta de 20 de ani a copilului, fata parasindu-l insa in urma cu o saptamana.

Ulterior, barbatul a incercat sa o convinga pe tanara sa se intoarca la el, amenintand-o ca altfel ii va face rau familiei acesteia.

Impreuna cu zeci de politisti si jandarmi, oamenii l-au cautat peste tot. A fost chemat si un elicopter pentru a survola zona, dar totul a fost in zadar.

In tot acest timp baietelul statea singur intr-o grota, la 35 de kilometri departare. Fostul iubit al surorii sale il lasase acolo, sa moara, pentru a se razbuna ca a fost parasit.

Din fericire planul sau a fost dejucat de politisti.

USL vrea eliminarea CASS: Va fi introdusa o 'taxa de solidaritate', de 3-5% din salariu... Pastilele ieftine vor disparea de pe piata. Ce spune ministrul Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x