Antena Căutare

VIDEO! Constanta: Director de liceu retinut pentru mita

Directorul unui liceu din judetul Constanta a avut ieri extemporal cu procurorii. A fost retinut sub acuzatia de luare de mita, dupa ce a luat de la un tanar 500 de lei, ca sa il inscrie in clasa a unsprezecea.

Procurorii l-au scos la tabla pe directorul liceului din Cogeleac. L-au ascultat la. Codul Penal si se pare ca l-au prins cu lectia neinvatata: mita este in afara legii. Procurorii aveau ca dovezi si stenogramele discutiei dintre director si tanarul care l-a denuntat.

Pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, sanctiunea legala este de la 3 ani, la 12 ani de inchisoare. Directorul liceului din Cogealac este cercetat de oamenii legii si intr-un alt dosar in care este acuzat de falsificarea unor diplome de absolvire.

Vezi cum a reactionat directorul la prezentarea inregistrarii discutiei cu elevul si la vederea cuvantului "mita" pe banii pe care ii primise!


Acces liber pentru taximetristi pe Otopeni... Politist, reprofilat in hot de excavatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x