Antena Căutare

VIDEO! Constanta: Scandal cu zeci de taximetristi

Zeci de taximetristi constanteni au blocat in aceasta dimineata sediul unei firme de leasing. Oamenii spun ca in contul unei datorii catre societate au fost tarati in instanta si au pierdut trei apartamente din zece pe care le-au pus gaj cand au semnat contractul. Mai mult, li s-ar fi calculat si penalitati exagerat mari. Cand s-au vazut incoltiti de taximetristi, patronii firmei de leasing au chemat politia.

De cateva luni, taximetristii sunt in plin razboi cu firma de leasing. In urma cu 5 ani, si-au cumparat in rate mai multe masini. A venit criza si multi au ramas cu ratele in urma. Firma de leasing a vrut sa-si recupereze banii, asa, ca le-a luat casele.

Politistii, insa, n-au avut ce sa le faca protestatarilor. Asa ca oamenii au continuat sa-si verse ofurile. Si tot ce-au vrut taximetristii a fost o negociere cu cei de la firma de leasing. Intr-un final, au fost primiti la discutii.

Maine, insa, se vor intoarce. Spera sa cada la pace cu cei de la firma de leasing si astfel sa-si pastreze masinile.

BAC 2011: Zeci de candidati, scosi din examen. Au copiat!... Cod Galben de vijelii, in Moldova, estul Transilvaniei si Carpatii Orientali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x