Antena Căutare

VIDEO! Craiova: Cinci oameni spulberati pe un refugiu de tramvai de o masina de lux

Accident de circulatie foarte grav in Craiova. Cinci oameni au fost spulberati de o masina scapata de sub control intr-o statie de tramvai. Imediat dupa producerea accidentului soferul a abandonat autoturismul si a fugit.

Dupa ce i-a lovit pe cei 5, autoturismul a lovit si un Volkswagen Jetta, care se afla oprit la semafor pe celalalt sens de mers.


Agentul Amelia Caprarin, purtator de cuvant al IPJ Dolj, a declarat ca soferul din Craiova, in varsta de 35 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Anglia, circula pe strada Pelendava, in timp ce a pierdut controlul volanului si a trecut peste refugiul statiei de tramvai, lovind cinci persoane aflate pe acesta.

Cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Medicii sustin ca una dintre victime are piciorul rupt, iar celalalte patru persoane prezinta escoriatii la maini si picioare, insa sunt in afara oricarui pericol.

Soferul autoturismului, care initial a fugit de la locul accidentului, s-a prezentat la politie dupa numai 30 de minute si si-a marturisit vina, spunand ca a plecat de la locul accidentului de frica trecatorilor care l-ar fi linsat.

Pe numele soferului a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului.



foto: e-cazarecraiova.ro

Directorul CNAS, Lucian Duta, nu renunta la functie: "Nu-mi dau demisia. Premierul nu mi-a cerut-o"... Fiul lui Gheorghe Vladan: "Mi-a spus ca ma iubeste. Nu stie de ce a facut asa ceva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x