Antena Căutare

VIDEO! Cristian Cioaca isi asteapta sentinta

Cristian Cioaca isi asteapta astazi sentinta in dosarul in care este acuzat de violarea corespondentei Elodiei Ghinescu. O asteapta acasa, insa, pentru ca la judecatorie nu a venit. Politistul a mai fost condamnat in acest dosar la trei ani de inchisoare cu suspendare in toamna lui 2011, dar sentinta a fost casata si dosarul retrimis spre judecata.

Verdictul este asteptat undeva in jurul orei 16. Se pare totusi ca decizia se va da in lipsa lui.

Oricum, daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile facute de politist la termenul trecut, acesta este sigur ca va primi o achitare pentru ca, spune el, a spart email-ul Elodiei numai pentru a gasi indicii care sa-l ajute s-o gaseasca.

In plus, Cioaca a declarat ca infractiunea pentru care este judecat de fapt nu exista, atata vreme cat avocata Elodia Ghinescu a fost declarata in mod oficial moarta.



Stire in curs de actualizare...

VIDEO! Razbunare crunta in Galati: Sotul i-a aruncat sotiei acid de baterie in fata... Seful DGIPI, Cristian Gheorghe Latcau, revocat din functie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x