Antena Căutare

VIDEO! Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile: De marti incep ploile

Sfarsitul de saptamana ne aduce o vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii, iar maine temperaturile vor fi usor mai ridicate decat au fost astazi. Pe timpul noptii vor fi unele innorari si ploi slabe in regiunile estice, in rest cerul va fi variabil spre senin. Temperaturile minime se vor incadra intre 8 grade in estul Transilvaniei si in depresiuni si aproximativ 18 grade vor fi in localitatile din sud-estul tarii.



Si in Bucuresti vremea ramane destul de frumoasa. Spre dimineata vom avea 13 grade, iar la amiaza maxima va urca undeva pana la 30 de grade Celsius.

Vremea va continua sa fie la fel de frumoasa si pe parcursul zilei de luni, conditii de precipitatii vor fi odata cu lasarea intunericului mai ales in jumatatea vestica a tarii. Temperaturile vor urca la amiaza pana undeva la 34 de grade.

Marti va ploua pe arii relativ restranse in nord, in centru si vest, iar temperaturile vor scadea in cea mai mare parte a tarii.

Vezi prognoza meteo pe regiuni!


Foto: Intact Images

BAC 2011 / Sesiunea a II-a: doar 16% dintre elevi au promovat la nivel national. Vezi rezultatele!... Cutremur cu magnitudinea de 3,6 in zona Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x