Căutare Live

VIDEO / Curatenie cu mascati pe litoral: Constructiile ilegale, demolate

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a demarat o campanie de demolare a contructiilor ilegale amplasate pe plajele de pe Litoral. Inspectorii si echipele de demolatori sunt paziti de jandarmi, pentru a se evita problemele cu proprietarii. Chiar si asa insa, la o discoteca din Costinesti s-a impus interventia mascatilor. Potrivit autoritatilor, circa 70% din constructiile de pe plaje nu au autorizatii.
Potrivit ministrului Elena Udrea, comisia a intreprins masuri fara precedent in ultimii 20 de ani pe litoral.

"In primul rand s-au stopat constructiile ilegale, iar la ora actuala pe litoral nu se mai construieste nimic ilegal. Se afla in derulare si o actiune de inventariere a tuturor constructiilor de pe litoral, pentru ca nimeni stie care sunt ilegale sau nu", a spus Udrea.

Ea a adaugat ca demolarile vor continua. Pentru circa 100 de cladiri au fost cerute autorizatiile de construire, iar in cazul altora se cauta inca proprietarii.

Romania, pe locul 2 in UE in privinta consumului de alcool... Angajatii Institutului Cantacuzino protesteaza in curtea sediului...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri