Antena Căutare

VIDEO! Dan Cozma, eliberat de procurori la cateva ore dupa ce a fost retinut

Miron Cozma s-a mai linistit. Fiul lui, Dan Cozma, a fost eliberat, aseara, dupa sapte ore de audieri. Va fi cercetat in stare de libertate, in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala cu marfa adusa din China. Celelalte noua persoane retinute in dosar au ramas la audieri intreaga noapte.

Greseala sau nu, Dan Cozma a fost luat la bani marunti de procurorii din Timis. A iesit pe poarta Parchetului abia cu putin timp inainte de miezul noptii.

A evitat pe cat posibil sa raspunda la intrebari. La fel de evaziv a fost si unul dintre italienii cercetati in dosarul de spalare de bani si evaziune fiscala, in care a fost inclus si Dan Cozma. El a ajuns la parchet la cateva minute dupa ce fiul luceafarului huilei a fost eliberat.

Dan Cozma a fost ridicat chiar din casa unui membru al gruparii. In urma audierilor, procurorii au ajuns la concluzia ca el este faptuitor in alt dosar, nu in cel in care este vorba de un prejudiciu de un milion de euro. Este faptuitor in cel de-al doilea dosar.

Totul a inceput dupa ce ce politistii au oprit in judetul Arad, un TIR incarcat cu haine fara acte. Transportul venea din Ungaria si urma sa ajunga la Ploiesti. Fiul luceafarului huilei urma sa faca rost de acte din Timisoara.

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, a fost retinut luni seara si dus la audieri de politistii din cadrul Brigazii de Combatare a Crimei Organizate din Timis.



Foto:adevarul.ro

VIDEO! Hoti opriti cu focuri de arma in Capitala... VIDEO! A inceput vanatoarea de capuse si in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x