Antena Căutare

VIDEO! De saptamana viitoare vin primele ninsori

Iarna incepe maine. Cel putin, calendaristic. Dar deocamdata asta nu prea se simte. A fost ger azi-noapte in unele zone, iar clujenii s-au bucurat de dimineata de prima zapada. Cel putin asa au crezut.

Azi dimineata insa, strazile din multe cartiere ale orasului au fost acoperite de un strat alb. Oamenii au crezut ca ninge, copiii au fost fericiti. Meteorologii ne spun ca a fost doar o iluzie, pentru ca fenomenul a fost provocat, de fapt, de ceata si de temperaturile scazute.

Va fi frig si ceata si maine. Vor simti asta toti cei care vor iesi pe strazi sa participe la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala. Va iesi si soarele, dupa pranz. Meteorologii spun insa ca spun ca saptamana viitoare am putea avea parte de primele ninsori in adevaratul sens al cuvantului.

Vezi prognoza meteo pe regiuni!


Asa era de dimineata la Polul romanesc al frigului. La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 15 grade, la Joseni minus 16. E cea mai friguroasa zi din noiembrie.

Frigul nu ii sperie nici pe cei care au de stat ore intregi afara. Comerciantii din piete stiu la ce sa se astepte. Si nu se plang.



Foto: Intact Images

VIDEO! Incendiu intr-o piata din Constanta... Saptamana viitoare, primele ninsori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x