Antena Căutare

VIDEO! Dej: Dubla tentativa de jaf nereusita din cauza alcoolului

Unii joaca ani la rand pentru a castiga la Loto, pe altii ii loveste pe nepregatite norocul. Insa un barbat din Dej si-a spus ca norocul si-l face omul cu mana lui. Baut bine, a incercat sa sparga o agentie Loto din oras. Fara noroc insa. Cand si-a dat seama ca nicio varianta de joc nu-i deschide calea spre bogatie, a schimbat tinta. A fortat usa unei vulcanizari din apropiere, dar a adormit. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere.

Unii si-ar da si-o mana, doar-doar sa intre in posesia milioanelor de la Loto. Barbatul din Dej insa a fost pregatit sa renunte la 7 ani de libertate pentru a castiga marele premiu. Iar cum sansele sa ghiceasca cele sase norocoase sunt astronomice, omul a incercat sa forteze putin mana Fortunei.

Baut bine, barbatul se duce pe patru carari spre usa agentiei. Desi gravitatia ii joaca feste si nici picioarele nu par sa-l asculte, este hotarat sa deshida usa agentiei. Trage de usa, o loveste, o impinge, o izbeste. Dar are ghinion.

Dupa cateva minute de incercari esuate, renunta sa mai incerce. Istovit de tentativele de a intra in agentie, barbatul isi indreapta atentia spre o vulcanizare din apropiere. Abia aici ii surade norocul. Usa cedeaza aproape instantaneu.

De aici n-a furat nimic. Dimpotriva. Se pare ca barbatul a incercat sa-si recapete puterile. Trei ore a dormit dus printre anvelopte si piese de masina.

A plecat la fel cum a venit. Cu mainile-n buzunare. Dar, vorba bancului, poate avea mai multe sanse daca juca un bilet. Acum, politistii incearca sa-l identifice pe barbat cu ajutorul imaginilor si al amprentelor pe care le-au ridicat.


Un arbitru a fost amenintat cu pistolul in timpul unui meci de baschet... VIDEO! Spectacol cu torte la Festivalul Medieval Cetatea Brasovului, inainte de 1 Mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x