Antena Căutare

VIDEO! Distractia de 1 mai a inceput la mare si la munte

Vacanta de 1 mai a inceput inca de ieri. Tinerii au luat cu asalt statiunile de la malul marii, dar si de la munte, in cautarea distractiei de nota 10.

Cei mai multi s-au oprit la Vama Veche sau Costinesti, dar nici Mamaia nu a ramas goala. Si chiar daca drumul a fost obositor, tinerii au uitat de neplaceri cu muzica buna si valuri de alcool.

Vama Veche a fost plina de tineri nonconformisti, care au ales sa bea o bere pe nisipul rece. Cativa mai curajosi, au intrat si in mare, desi apa avea doar 10 grade Celsius.

Statiunea Mamaia a fost ocupata de tinerii cu bani, care au inlocuit berea cu sampania. Cluburile au fost pline de animatoare sexy care au dansat pe muzica unor D.J. cunoscuti.

Unii turisti, insa, au preferat pentru acest weekend aerul proaspat de munte. Proprietarii de pensiuni si hoteluri nici n-au apucat sa-si traga sufletul dupa forfota sarbatorilor pascale, ca au si intampinat urmatorii oaspeti. Bran-Moeciu ramane zona preferata de multi.

FOTO: constantablog.net

Vacanta de 1 Mai fara curent si apa calda pentru oaspetii unui hotel din Mamaia... VIDEO! Neamt: O biserica abia construita a fost mistuita de flacari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x