Antena Căutare

VIDEO! Doi copii din Piatra Neamt s-au intoxicat cu semintele unei plante otravitoare

Lasati nesupravegheati, doi copii din Piatra Neamt s-au intoxicat cu semintele unei plante otravitoare. Crestea undeva pe langa casa, dar nimeni nu stia cat de periculoasa este. Copiii au ajuns la spital si, din fericire, acum sunt in afara oricarui pericol.

Prima care a inghitit semintele de maselarita a fost fetita de 8 ani. A gasit planta pe marginea drumului, nestiind ca este otravitoare. A desfacut-o si a inceput sa manance. Din acelasi fruct a gustat si verisorul ei de doar un an si jumatate. Sub efectul plantei, copiii au adormit, iar abia cand parintii s-au trezit, si-au dat seama ca ceva nu este in regula.

Au chemat imediat ambulanta, iar micutii au fost dusi de urgenta la spitalul Judetean Piatra Neamt. Cei doi se simteau insa din ce in ce mai rau, astfel ca parintii au cerut transferul la Spitalul de Pediatrie din Iasi. Copiii vor fi externati in cateva zile, iar mama si tatal lor spun ca vor taia toate plantele otravitoare din jurul casei.

VIDEO! Simulare de interventie facuta de pompieri, pe National Arena... VIDEO! Medicamentele gratuite nu se mai dau chiar fara bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x