Antena Căutare

VIDEO! Drama lui Carmen Bejan, studenta criminala care a nascut in inchisoare

Carmen Bejan a vorbit astazi pentru prima data despre tragedia prin care trec ea si sotul ei. Vrea ca vinovatii sa plateasca pentru moartea fetitei careia i-a dat nastere.

Carmen spune ca Administratia Penitenciarelor nu i-a oferit conditii, iar medicii nu i-au spus nicio clipa ca sarcina ei ar avea probleme. Isi doreste un alt copil, dar spune ca nu vrea sa mai treaca inca o data prin cosmarul pe care il traieste.

Fosta studenta la Medicina, condamnata pentru participarea la uciderea si transarea unui barbat, a fost adusa la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in noaptea de 22 spre 22 mai. Ea a nascut la scurt timp dupa ce a fost adusa la spital, insa copilul a decedat din cauza unor malformatii.

Copilul nascut de Carmen Bejan a fost o fetita care avea malfomatii la plamani si la inima si care a supravietuit doar o ora dupa venirea pe lume, au precizat surse medicale.

Medicii legisti de la Institutul National "Mina Minovici" din Capitala au declarat miercuri, ca bebelusul avea anomalii congenitale incompatibile cu viata.

Examenul de bacalaureat, intr-o noua forma... Bucuresti, accident cu tramvaiul 41: Trei copii si un barbat, raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x