Antena Căutare

VIDEO! Droguri aduse cu trenul din Bulgaria

Drogurile trec granita cu trenul. Doi bucuresteni care aduceau stupefiante din Bulgaria au fost prinsi de politisti cu 500 de grame de heroina de mare puritate asupra lor.

Doi bucuresteni sunt suspectati de ofiterii antidrog din cadrul B.C.C.O. Bucuresti ca procurau din Bulgaria si Turcia cantitati insemnate de heroina pe care le comercializau retelelor de traficanti care actionau pe raza municipiului Bucuresti.

Timp de aproximativ patru luni, ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au desfasurat activitati specifice complexe, in vederea destructurarii unei retele internationale de traficanti de droguri de mare risc.

Pentru conturarea probatoriului, in noaptea de 16 spre 17 martie a.c., politistii antidrog au organizat si executat o actiune complexa pe traseul Giurgiu - Bucuresti, ocazie cu care, in Gara de nord din municipiul Giugiu, au fost prinsi in flagrant suspectii, in timp ce transportau, disimulate pe corp, aproximativ 500 grame de heroina cu un grad ridicat de puritate.

Totodata, asupra suspectilor au fost descoperite si ridicate pentru cercetari 1450 de euro, 800 lei, 10 USD, doua telefoane mobile si doua cartele sim de Bulgaria.

Din investigatii a reiesit ca drogurile au fost procurate din Bulgaria, fiind introduse in tara in aceeasi noapte, cu trenul de calatori, pe ruta Sofia-Bucuresti.

Din probatoriul administrat in cauza a rezultat ca cei implicati procurau din Bulgaria si Turcia cantitati insemnate de heroina pe care le comercializau retelelor de traficanti care actionau pe raza municipiului Bucuresti.

Suspectii a fost condusi la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Bucuresti pentru audieri urmand ca procurorul de caz sa se pronunte in legatura cu emiterea ordonantelor de retinere si efectuarea demersurilor necesare pentru luarea masurilor preventive pentru savarsirea infractiunii de „trafic international de droguri de mare risc".

Politistii B.C.C.O. Bucuresti - Serviciul Antidrog continua activitatile specifice in cauza, urmarindu-se probarea activitatii infractionale a tuturor membrilor retelei.



Explozie la o fabrica de cherestea din judetul Neamt: 2 morti... Pedepsita cu inchisoarea pentru ca a gasit la gunoi 40 de mii de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x