Antena Căutare

VIDEO! Economatele vand produse mai scumpe ca hipermarketurile

Drumul catre Iad e pavat cu bune intentii. Sintagma se aplica si in cazul magazinelor-economat, cu ajutorul carora Guvernul vrea sa-i scape pe romani de saracie. Doar ca, in loc sa aiba marfa ieftina si buna, economatele vand produse la preturi mai mari decat cele din hipermarketuri.



La vremuri noi, economate noi, si-a spus Guvernul. Faina, zahar, ulei, malai si orez - toate vor fi vandute la preturi speciale pentru pensionari. O intoarcere in timp, la un esec.

Istoria ne-a demonstrat ca economatele au fost o afacere nerentabila, in care preturile de-acolo erau mult mai mari decat in magazinele obisnuite. O dovada vie sunt cele cateva economate care au mai supravietuit din zecile de magazine de acum cativa ani.

Cel mai ieftin kilogram de orez costa, la un economat, 2,99 lei. La un hipermarket, cel mai ieftin produs de acest tip e doar 1,99 de lei. Si uleiul e mai scump: 5,67 lei litrul fata de 4,99 de lei in hipermarket.

Oamenii merg la economatele de acum ca la un supermarket obisnuit. Doar pentru ca e aproape de casa.

In acest moment, Guvernul se concentreaza pe amanunte. Ministerul Sanatatii lucreaza la stabilirea necesarului de calorii pentru persoanele in varsta. Ca sa vada de ce si cat are nevoie fiecare. Apoi, autoritatile vor stabili si la ce pret.



Foto: Intact Images

UPDATE!"Cosul de solidaritate", aprobat de Guvern: Pensionarii ar putea cumpara alimente la preturi reduse... VIDEO! Verdict: Un accident in lant de acum 4 ani, cauzat de o tigara aprinsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x