Antena Căutare

VIDEO! Economie in scolile din sectorul 3 pe sanatatea elevilor

In cea mai crunta iarna din ultimii 20 de ani o primarie de sector a Capitalei s-a gandit ca factura la gaze e mai importanta decat sanatatea copiilor.

Primaria sectorului 3 tremura, nu de frig, ci de grija bugetului. Dornica sa reduca cheltuielile cu orice pret, Administratia locala a emis un document prin care le solicita directorilor de scoli sa reduca cheltuielile la utilitati. Asta, in timp ce, de la Bruxelles suntem acuzati ca irosim banii pe locuri de parcare si borduri.

Unele scoli deja urmeaza programul de functionare chiar daca zeci de copii se plang de frigul din clase. Primaria a si instruit si controlat personalul care lucreaza la centralele din scoli, astfel incat acesta sa urmeze intocmai instructiunile.

Desi Inspectoratul Scolar stie cum stau lucrurile, da nepasator din umeri, iar Ministerul Educatiei nu are stabilite standarde legate de temperatura ideala pentru elevi.

Cel putin 15 oameni au murit pana acum din cauza gerului, in Romania... VIDEO! Productia de martisoare merge snur desi suntem inca in plina iarna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x