Antena Căutare

VIDEO Fata nevazuta a asistentei Florentina Cirstea

Asistenta Florentina Cirstea - cel mai vanat om din Romania - a fost arestata marti. La parchet si la judecatorie, si-a acoperit tot timpul fata. Si anchetatorii au protejat-o de camerele de luat vederi. La Observator, au fost facute, insa, publice imagini cu asistenta la cererea expresa a unei foste paciente, al carei copil a fost ingrijit de Florentina Cirstea. Ingrijit bine, spune mama, care vrea sa stranga bani ca sa-i ajute asistentei copilul de zece ani.


"Ea mi-a prins imediat vasele de sange, ea mi-a ingrijit copilul, mi-a stat peste program la rugamintea mea",
povesteste Cristina.

Femeia are acum o fetita normala si ii multumeste asistentei de la Giulesti.

"Ii multumesc din suflet. As vrea sa se stie ca este un om deosebit, nu o criminala, nu ea a omorat copiii respectivi. Fac apel la mame sa spuna ce fel de om era, sa nu improscam cu noroi. Nu ea i-a omorat cu mana, a fost un accident cand ea era la toaleta", povesteste Cristina.

Un accident care i se putea intampla oricui la Giulesti, unde un asistent face munca a patru, spune Cristina. Si unde colegele Florentinei se gandesc sa nu mai lucreze vreodata.

Un parasutist a decedat pe aeroportul din Clinceni... Florentina Cirstea, asistenta de la Maternitatea Giulesti, a fost arestata pentru 29 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x