Antena Căutare

VIDEO! Gramezi de cabluri taiate si depozitate in Piata Operei

Un munte de fiare a rasarit de ceva vreme chiar in Piata Operei din Capitala. Culmea este ca autoritatile l-au "ridicat" acolo. Municipalitatea a preferat o pedeapsa publica pentru operatorii de telecomunicatii, care nu si-au ingropat cablurile, asa cum trebuia.

Dupa ce si-au mutat retelele in subteran, operatorii de telecomunicatii au uitat sa le mai dea jos de pe stalpi. Asa ca primaria a trecut la actiune.

Municipalitatea a depozitat in centrul Capitalei munti de cablu. Masura a fost luata pentru a sublinia atitudinea indiferenta pe care o afiseaza operatorii de cablu, care nu vor sa participe la curatarea Bucurestiului.

In prezent, doar 120 de km de cablu au fost mutati in reteaua subterana, desi sunt gata peste 250 de km de retea.

Municipalitatea este hotaratata sa curete Bucurestiul de reteaua de cabluri aeriene, total inestetica, dar mai ales periculoasa.

In acest moment, au fost taiate toate cablurile aeriene aflate pe domeniul public, fara documente legale, pe traseul buclei 4. De saptamana viitoare vor incepe lucrarile de dezafectare a cablurilor aeriene amplasate ilegal pe traseul buclei 5. Operatorii de telecomunicatii au la dispozitie 120 de zile sa faca transferul retelelor aeriene de telecomunicatii in subteran. In caz contrar, acestea vor ajunge in Piata Operei.

UPDATE! Igas, dupa acuzele de protectie a spagilor vamale: I-am deranjat pe "beneficiarii nepotismului"... Cei care nu si-au asigurat locuinta pana astazi pot fi amendati de autoritati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x