Antena Căutare

VIDEO! Gratar in fata blocului, la o zi dupa ce legea "picnicului" a fost aprobata

Romanii parca fac in ciuda legii promulgate vineri, pe 16 martie de presedintele Traian Basescu. Conform unor imagini trimise de un telespectator Antena1, a doua zi, imediat dupa intrarea in vigoare a legii un grup de cetateni au si iesit la picnic in fata blocului.

Conform imaginilor trimise pe adresa observator.a1.ro/fiiobservator mai multi fani ai gratarelor in spatele blocului au trecut imediat la incalcarea legii.

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea picnic-ului, ce stabileste amenzi de pana la 5.000 de lei pentru iesirile la iarba verde in alte zone decat cele special amenajate.

Legea defineste picnicul ca fiind "orice activitate de recreere desfasurata in zone de afluenta publica consacrate pe domeniul public sau privat al statului si/sau al unitatilor administrativ- teritoriale de una sau mai multe persoane si care presupune consumul de bauturi si/sau alimente precum si dupa caz aprinderea sau nu a focului".

VIDEO! Camion inghitit de asfalt in centrul Craiovei... Noul sef al Politiei Capitalei :Trei ofiteri si un agent, anchetati dupa episodul Perla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x