Antena Căutare

VIDEO! "Groapa Marianelor" in Pasajul Unirii: Zeci de roti de masina, distruse

Grabiti in a asfalta groapa din Pasajul Unirii muncitorii de la drumuri nu au vazut-o pe cea de langa. Locul a fost de asemenea semnalizat cu un indicator si un con. Un avertisment si mai bun pentru soferi sunt cele cateva capace rupte, lasate pe marginea drumului de cei patiti.

Pasajul Unirii aproape ca s-a transformat in parcarea Unirii. Motivul? Inca o mostra de profesionalist din Romania, tara lui Las-o, ma, ca merge-asa. Un crater sapat cu minutiozitate chiar in mijlocul drumului si lasat de izbeliste, fara ca macar vreun semn sa atentioneze soferii ca pe acolo nu se trece.

Iar groapa Marianelor, varianta autohtona, s-a dovedit o veritabila capcana pentru zeci de soferi. Odata cu trecerea timpului, numarul masinilor trase pe dreapta cu rotile distruse de crater crestea simtitor. La fel si nervii soferilor.

Dupa zeci de telefoane politia a venit. Si s-a facut nevazuta mai repede decat ai spune 112. Fara sa dirijeze traficul pe un singur sens sau macar sa incerce sa stea de vorba cu cei responsabili de drum. Pentru ca asta nu intra in competentele lor.

Ramane de vazut acum daca vor raspunde si in fata legii. Pentru ca soferii care si-au distrus masinile sunt hotarati sa-i dea in judecata.

75 la suta dintre parinti nu sunt de acord cu infiintarea clasei pregatitoare... VIDEO! Principalul suspect in cazul crimei de la Oradea, prins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x