Antena Căutare

VIDEO! Horoscopul 2012, prezentat in exclusivitate de Mihai Voropchievici!

Invitatul lui Cristi Brancu in emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2, Mihai Voropchievici a prezentat in premiera horoscopul 2012.

Berbecul va trebui sa se foloseasca de relatii si cunostinte pentru ca apar schimbari majore de activitate. Berbecilor le vor surade si astrul banilor, Jupiter, si cel al dragostei, Venus. Ei devin mai docti in 2012, "vor alege pe spranceana" anumite relatii mai bine insurubate. Cei la prima casatorie vor fi supusi unor teste astrale, iar cei singuri vor fi atrasi de persoane mai in varsta. Sanatatea il va preocupa pe Berbec in prima jumatate a anului.

"Necajitul de Taur" tot are suisuri si coborasuri pe latura amoroasa de cativa ani, nu se stabilizeaza. Va avea succes in latura carierei, iar finantele vor fi pe primul loc. Dorintele pregnante ale Taurului pentru anul viitor vor fi placerile vietii. Taurii ar trebui sa fie mai stransi la portofel in 2012. In dragoste exista tendinta de ruptura. Taurul tinde sa aduca problemele de la serviciu acasa, lucru ce va crea probleme in relatie.

Gemenii vor fi sustinuti pe plan financiar de catre Jupiter. Prosperitatea va intra in casa lor, iar aceasta minune va dura pana in 2013. Vor cauta sa gaseasca si o partenera pe frecventa lor. Profesional, vor mai avea ceva de rezolvat, pentru ca ei nu sunt realisti, iar lipsa asta de realism s-ar putea sa ii coste in 2012. Dragostea va fi foarte prezenta, este posibila si casatoria pentru celibatari.

"Bietul Racusor" tot este incercat de cativa ani de zile, dar in 2012 va culege roadele...

Citeste in intregime horoscopul 2012 aici!


Caracatia spagilor la primarie: Primarii din Snagov si Jilava, eliberati... VIDEO! Tone de portocale, pe sosea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x