Antena Căutare

VIDEO/ Hotii nu au Dumnezeu. Moastele Sfantului Nectarie, furate dintr-o biserica

Din prea multa credinta, sau poate doar din obisnuinta, patru barbati au reusit sa plece miercuri dimineata de la biserica Radu Voda din Capitala cu...moastele Sfantului Nectarie.

Cei patru au intrat prin efractie in biserica si au furat mai multe obiecte, printre care si moastele sfantului, pastrate in biserica din sectorul patru al capitalei inca din anul 2000.

Moastele nu le-au purtat noroc insa hotilor, trei dintre ei fiind prinsi la aproximativ 100 de metri de biserica. Al patrulea a reusit sa fuga, dar politistii l-au identificat si il cauta acum.
Prejudiciul a fost recuperat, iar moastele Sfantului Nectarie sunt intacte.

Sfantul Nectarie, unul dintre cei mai importanti sfinti, este considerat vindecatorul de cancer si este sarbatorit pe data 9 noiembrie.

Furtul moastelor pare unul incredibil. Un incident asemanator a mai avut loc in 1918, cand un grup format din 20 de soldati bulgari a patruns in Catedrala, in plina noapte si a furat Moastele Sfantului Dimitrie Basarabov.

"Pledoarie pentru viitor", semnal de alarma despre diminuarea rolului istoriei in educatie... Teapa imobiliara de sute de mii de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x