Antena Căutare

VIDEO! Ia grenada, neamule! Un barbat a vrut sa dea un proiectil pe o bere

Locuitorii unui cartier din Buzau au tras o sperietura sora cu moartea dupa ce un cersetor a gasit o grenada si a vrut sa o vanda unui agent de politie

Ametit de alcool, nu a realizat ca era in pericol si a mers la un echipaj al politiei sa faca "afaceri". A cerut o bere, in schimbul grenadei. Fara sa-i treaca prin minte ce are cersetorul in mana, agentul nu l-a luat in seama, dar in acel moment omul a scos ce ascundea in buzunar. "Mi-a dat grenada in mana pe geam. Initial a zis doi lei pentru o bere, ca a gasit ceva important. Ne-a aratat-o pe geam si am vazut ca era o grenada", a spus politistul care a primit proiectilul.

Oamenii legii au izolat zona si au cerut ajutorul pirotehnistilor. "Grupa pirotehnica din cadrul Inspectorutului pentru Situatii de Urgenta va ridica aceste elemente de munitie, urmand, ulterior, sa fie distruse intr-o actiune controlata", a declarat un reprezentant ISU Buzau.

Pirotehnistii au stabilit ca grenada si cartusul erau inofensive, nu mai aveau incarcatura exploziva. Dar asta nu l-a scapat pe barbatul care voia sa le vanda de un dosar penal.

Zece zile de cand surorile Gabor au ramas fara mama! Mormantul Veronicai Bulai a devenit loc de pelerinaj... Vacante la pret redus. A inceput programul "Litoral pentru toti"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x