Antena Căutare

VIDEO! Iarna se instaleaza peste Romania

In calendar e toamna, dar din ce in ce mai mult iarna se apropie de noi. In zonele montane, temperaturile au coborat sub limita inghetului si, pentru a doua oara in acest an, a nins. In urmatoarele zile, avertizeaza meteorologii, vremea va fi extrem de rece.


Inca de astazi frigul a pus stapanire pe mai toata tara. Cel mai necrutator a fost in localitatile de munte. La Sinaia, Busteni sau Azuga a burnitat pe timpul zilei, iar la peste 1800 de metri a cazut deja zapada.

Aceeasi situatie o intalnim si in Brasov. In Poiana a nins timp de cateva ore. Frigul a fost motiv de bucurie doar pentru turisti.

Dar greul abia la noapte incepe. Frigul va musca din oameni. Cel mai frig va fi la Miercurea Ciuc, unde se vor inregistra minus noua grade Celsius. In Brasov, Satu Mare sau Sfantu Gheorghe vor fi minus cinci. La Sibiu, minus patru, la Targu Mures, minus trei, iar la Baia Mare, minus un grad Celsius.

Vestile nu sunt deloc bune pentru perioada urmatoare. Ziua, termometrele vor arata temperaturi de patru pana la noua grade.



VEZI CUM VA FI VREMEA IN TARA IN URMATOARELE ZILE!
Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sibiu si ofiterul SRI implicati in fapte de coruptie, arestati preventiv... Dascalii ameninta cu greva in ziua cand Guvernul isi asuma raspunderea pe Legea educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x