Antena Căutare

VIDEO! In lupta cu viata: Stefan, baiatul nevazator, surd si olimpic a primit o noua sansa!

A luptat si a castigat. El este campionul Romaniei, un baiat de 17 ani care a invatat sa zambeasca si sa inceapa o noua viata, cu ajutorul dumneavoastra. Stefan, baiatul nevazator, surd si olimpic a primit o noua sansa din partea unui om cu suflet - o pereche de proteze auditive. O minune pentru Stefan, care a reusit intr-o zi sa schimbe imaginea scolii romanesti.

Au trecut 3 saptamani de cand povestea lui a fost vazuta de milioane de romani. Povestea geniului surd si orb, care castiga premiu dupa premiu si obtine numai note de 10. Au curs lacrimi de bucurie in casa familiei Ilioaica. Stefan a avut parte de cel mai frumos cadou - o consultatie la o clinica de proteze auditive, care ii vor schimba viata.

Cadoul a prins viata cu ajutorul unui om cu suflet. Domnul Mares a inteles ce inseamna suferinta lui Stefan si a ales sa ii intinda o mana de ajutor. "Sunt foarte implinit si fericit", a marturisit Stefan.

Stefan impreuna cu dumneavoastra si "Fundatia Mereu Aproape" au reusit sa schimbe povestea olimpicului din capitala intr-una cu un final fericit!

Ferma incendiata, la marginea orasului Dej... O profesoara din Bucuresti a fost prinsa beata la volan ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x