Antena Căutare

VIDEO! Incendiu puternic in Piata Resita din Bucuresti

Un puternic incendiu a izbucnit, marti, in Piata Resita, din Sectorul 4 al Capitalei. Patru oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incidentului. UPDATE: Pompierii au reusit sa stinga flacarile dupa 2 ore.

UPDATE: Focul a fost stins dupa aproximativ doua ore, zona fiind in continuare supravegheata de echipajele de pompieri Circulatia rutiera in zona a fost intrerupta temporar, iar traseele liniilor RATB 77, 76 si 381 au fost deviate, pentru ca flacarile au afectat liniile de inalta tensiune.

Doua dintre victime au fost transportate la spital, dupa ce au suferit arsuri pe membrele superioare. Celelalte doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-au intosicat cu fum.

La fata locului au fost trimise circa zece autospeciale de pompieri. De asemenea, echipaje de la descarcerare, precum si cateva ambulante de la SMURD s-au deplasat la locul producerii incendiului.



Din primele informatii, se pare ca focul ar fi pornit de la o butelie care a explodat. Incendiul s-a extins in scurt timp pe o suprafata de aproximativ 500 metri patrati, mai multe magazine fiind cuprinse de flacari.



Posteaza in sectiunea FII OBSERVATOR imagini cu incendiul din Piata Resita.

Galati: Un muncitor a decedat dupa ce un mal de pamant s-a surpat peste el... Studiu: Peste trei sferturi dintre romani, afectati de criza economica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x