Antena Căutare

VIDEO! Incendiu puternic la o fabrica de incaltaminte din Mogosoaia

Imagini impresionate, aseara, la doar cativa kilometri de Bucuresti. Printre nametii de zapada, echipe de pompieri s-au chinuit sa stinga un incendiu care a izbucnit la o fabrica de incaltaminte din Mogosoaia. Sase autospeciale cu apa si spuma au fost folosite impotriva flacarilor. Chiar si asa a ars totul pe o suprafata de aproximativ 2000 de metri patrati.

Ca sa ajunga cat mai aproape de incendiu, pompierii au fost nevoiti sa-si creeze o poteca printre caramizile peretilor daramati, sacii de plastic si sute de perechi de incaltaminte care inca nu parasisera halele fabricii.

In tot acest timp, o patura toxica de fum se ridica deasupra terenului. Cateva utilaje au ajutat la retragerea materialelor inflamabile, care ardeau mocnit pe o suprafata de cateva mii de metri patrati.

Din fericire, apa din rezervoarele autospecialelor a disparut odata cu flacarile puternice. A mai fost nevoie, totusi, de o scurta realimentare ca sa se indepartarea ultimelor flacari, dar si a norului de fum.

Mai mult, a existat si riscul unei explozii pentru ca intre daramaturi se afla o butelie. Vestea a venit de la singura victima care a fost, se pare, extrem de norocoasa.

Cladirea, insa, a ars in totalitate. Prima presupunere cu privire la producerea incendiului este un scurtcircuit la instalatiile electrice. Fabrica a mai fost afectata de un incendiu si in 2009. Atunci s-a produs si o poluare locala cu dioxid de azot.


Inca o noapte geroasa in Romania: -30°C la Radauti... Scaderea populatiei va afecta numarul europarlamentarilor, voturile in UE si alocarile financiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x