Antena Căutare

VIDEO! Inundatii de proportii in mai multe judete din tara

Ploile abundente din ultimele zile au facut ca mai multe rauri din Maramures, Satu Mare, Salaj, Alba si Cluj sa se umfle. Hidrologii au instituit cod galben de inundatii.

In judetul Timis, situatia este si mai grava. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru un sector al raului Bega si un cod portocaliu pentru un alt sector. Potopul s-a abatut asupra mai multor localitati din Zona Fagetului inca de duminica seara, o parte dintre acestea ramanand izolate. Din cauza ploii torentiale s-a format o viitura care a maturat tot ce i-a iesit in cale.

Precipitatiile abundente le-au dat batai de cap si oamenilor din localitatea Bocsa, judetul Caras-Severin.

In Resita, vantul puternic a smuls tabla de pe un acoperis si a aruncat-o peste o masina, iar in judetul Hunedoara mai multe localitati au fost inundate. Viitura a rupt bucati din drumul national 7, iar suvoaiele de apa care s-au scurt pe versanti au dus zeci de tone de bolovani peste o bucata de cale ferata, in zona localitatii Campuri Surduc.

In Neamt, 115 gospodrii au fost lovite de viitura. Un parau din comuna Borca a iesit din albie si a inundat strazile. A adus cu el si pietroaie care au distrus curtile oamenilor. Pompierii se chinuie acum sa-i devieze cursul.

Codurile de inundatii emise de hidrologi sunt valabile pana in acesta dimineata la ora zece.

AVERTIZARE METEOROLOGICA! Averse, vijelii, descarcari electrice si grindina incepand de marti!... VIDEO! Medici acuzati de malpraxis la Spitalul Judetean din Targu Jiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x