Antena Căutare

VIDEO! Juristii din ANAF au petrecut pe banii statului

Petrecerea de restructurare devine un obicei pentru angajatii la stat. Asa ca, in timp ce oficialii pregatesc listele de concedieri - 2.000 de oameni ar trebui sa ramana fara loc de munca - juristii din administratiile financiare din tara se scolesc si se distreaza la munte. Pe banii statului, desigur. Iar de la petrecere nu putea lipsi insusi ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu.

Ministrul Ialomitianu si-a facut aparitia la restaurantul din Caciulata, dupa ora 23:00. S-a plimbat pe la toate mesele si a dat noroc cu lumea.

"A fost o intalnire de socializare. E o pregatire, am venit sa le transmit un mesaj, pentru ca asa e bine. I-am ales pe cei din finante, care au nevoie de incurajare", a spus ministrul.

Desi angajatii nu pareau sa aiba neaparat nevoie de incurajari.

Petrecerea a durat pana la doua dimineata. Ultimul care a plecat a fost chiar ministrul, care a vrut sa se asigure ca toata lumea se simte bine. Asta in conditiile in care o treime din administratiile fiscale din tara vor fi desfiintate si aproximativ 2.000 de angajati ar trebui sa ramana fara loc de munca.

Nimeni nu poate spune cu exactitate cat a costat scolarizarea si sfatuirea finantistilor, dar cu siguranta cei care sunt pe cale sa-si piarda slujbele n-au apreciat portia de relaxare a viitorilor fosti colegi.

Vrancea: Angajat muscat de o fosta pacienta infectata cu HIV... VIDEO! Cursa pe tocuri in Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x