Antena Căutare

VIDEO! "Legea" intr-o comuna din Mehedinti: Viceprimarul, atacat cu sabiile

Centrul unei comune din Mehedinti s-a transformat, azi-noapte, intr-un ring de lupta. Viceprimarul si fratele lui au fost atacati cu bate si sabii de sase indivizi, cunostinte mai vechi ale celor doi.

Cei doi barbati au ajuns, in stare grava, la spital. Viceprimarul a fost primul care a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu-Severin. Era plin de sange si inconstient. Medicii de pe ambulanta s-au luptat tot drumul ca sa il tina in viata.

Cateva minute mai tarziu, la spital a ajuns si fratele lui, mai mic. Avea aproape aceleasi leziuni, dar era constient. Adevaratul motiv pentru care cei doi au ajuns in stare grava la spital nu este cunoscut, deocmdata.

Rudele lor povestesc ca viceprimarul si fratele sau se pregateau sa petreaca la un gratar, de ziua unuia dintre ei. Pe o strada din comuna, cei sase indivizi s-au napustit asupra lor. Nepotul celor doi a vazut altercatia si a sunat imediat la 112. Intre timp, tatal celor doi, care a auzit galagia, a vrut sa le sara in ajutor. A fost si el lovit.

Rudele viceprimarului le-au dat anchetatorilor numele tuturor celor sase agresori, asa ca prinderea lor nu este decat o chestiune de timp.

Adela Sava este internat in continuare la Sectia de Reanimare a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu-Severin, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sanselor lui de supravietuire. Starea fratelui sau este stabila, insa si el va mai ramane internat in spital cateva zile.

Dublu asasinat in Hunedoara: O mama si copilul ei au fost gasiti morti... VIDEO! Furtul de cupru i-a luat viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x