Antena Căutare

VIDEO! Lupta cu etnobotanicele, munca de Sisif

Noaptea trecuta, autoritatile locale din sectorul patru al Capitalei si cele din Targoviste au iesit la vanatoare de etnobotanice. Au reusit sa puna lacatul pe cateva magazine de vise, dar pentru ca nu exista o legislatie clara, acestea nu vor ramane inchise pentru mult timp.



Inspectorii de la primarie au gasit nereguli in doua magazine de "vise", pe care le-au inchis. Acestia promit ca vor urma si altele, in curand.

"Daca legea nu ne ajuta, nu avem legislatie pentru starpirea acestui fenomen, cel putin pe raza primăriei sectorului 4 ne vom juca de-a hotii si vardistii. Ori ei, ori noi", a declarat Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4.

Nici in Targoviste nu mai sunt tolerati vanzatorii de etnobotanice. Autoritatile locale au descins, noaptea trecuta, in trei magazine din oras. Dupa ce le-au dat patronilor amenzi in valoare de cateva mii de euro, acestia au inchis locatiile respective.



Actiunea din Targoviste este cu atat mai justificata dupa ce tot ieri, o fata de 15 ani, a ajuns la Urgenta din cauza drogurilor legale. Aceasta a fumat o tigara cu plante etnobotanice, in pauza, impreuna cu trei colegi.

Profesorii vor picheta Ministerul Educatiei in perioada 2-4 martie... Heroina, in continuare cel mai consumat drog in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x