Antena Căutare

VIDEO MACABRU! Piciorul unei femei care a murit într-un accident a fost găsit, după două zile, pe acoperișul unei case: "Trupul i-a fost dezmembrat"

Descoperire şocantă la Craiova. Piciorul unei femei, care fusese lovită de o maşină cu două zile în urmă, a fost găsit la câteva zeci de metri, pe copertina unei case. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Descoperire şocantă la Craiova. Piciorul unei femei, care fusese lovită de o maşină cu două zile în urmă, a fost găsit la câteva zeci de metri, pe copertina unei case.

Un bărbat a lovit o bătrână de 69 de ani care încerca sa traverseze printr-un loc nepermis. Femeia a decedat pe loc, iar corpul acesteia a fost dezmembrat.

Anchetatorii au încercat să găsească membrul lipsă, dar acesta a fost găsit abia după două zile, la aproximativ 50 metri de locul producerii accidentului, scrie presa locală. Piciorul femeii înfipt într-o copertină a fost văzut de o copilă de numai 12 ani care a dat alarma.

Atenție, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

Imagini şocante! Un copil la volan, pe autostradă. Este singur pe scaun şi intră în depăşire: "Semnalizezi şi depăş... Admitere Liceu 2018. A început a doua etapă de ADMITERE. Calendar complet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x