Antena Căutare

VIDEO! Malpraxis? O tanara din Targu-Jiu a murit in urma unui avort

Un medic cercetat penal in trei dosare pentru ucidere din culpa si neglijenta in serviciu este acuzat ca i-ar fi provocat, aseara, moartea unei femei de 30 de ani, gravida in trei luni. Tanara s-a prezentat la spital cu dureri puternice, iar medicul a luat decizia sa intrerupa sarcina. In timpul operatiei, insa, femeia a intrat in coma. Chiar daca a fost transferata de urgenta la Spitalul Judetean din Targu-Jiu, ea nu a mai putut fi salvata.

Tanara de 30 de ani a ajuns, aseara, la spitalul orasenesc din Novaci cu dureri puternice. A fost consultata de un medic cercetat penal in 3 dosare pentru ucidere din culpa si neglijenta in serviciu. Pentru ca fatul era slab dezvoltat, doctorul a luat decizia sa intrerupa sarcina.

In timpul interventiei chirurgicale, el i-ar fi perforat uterul femeii, provocan o hemoragie puternica. Femeia a ajuns in coma la Spitalul Judetean din Targu-Jiu. Aici, patru chirurgi si doi medici ginecologi au incercat sa-i salveze viata, insa fara vreun rezultat.

Damian Ditescu a fost acuzat de alte trei femei ca nu le-a asistat la nasterea prin cezariana, lasand copiii sa se sufoce. Expertizele medicale au aratat ca fetii erau perfect sanatosi si daca s-ar fi intervenit, aveau toate sansele sa traiasca. Rudele victimei au apelat la ajutorul politiei, care asteapta acum rezultatul autopsiei.

FOTO: righttolife.com

VIDEO! Retetele medicale electronice, disponibile de la inceputul lunii iunie... Rusalii: 15.000 de credinciosi, pe muntele Sumuleu Mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x