Antena Căutare

VIDEO! Medic acuzat de malpraxis de doua ori, in Gorj

S-a chinuit 3 ani sa ramana insarcinata si cand aproape ii venise sorocul sa nasca, a fost anuntata ca pruncul i-a murit in pantece. Este povestea tragica a unei femei din Gorj, care acum arata cu degetul spre medicul care i-a supravegheat sarcina.

Femeia spune ca in momentul in care a aflat ca este insarcinata, a fost cel mai fericit om din lume. A mers la fiecare control, si-a facut toate analizele si ecografiile recomandate de doctor. I s-a spus ca fatul este sanatos si ca nu este nicio problema. Astazi, insa, a primit o veste cutremuratoare. Medicul i-a zis ca fatul i-a murit in pantece pentru ca ar fi avut o malformatie.

Acum, femeia si familia ei acuza medicul de neglijenta. Oamenii au depus deja o plangere penala, iar politistii au deschis un dosar pentru omor din culpa. Acelasi medic a fost acuzat si in urma cu 2 saptamani ca a lasat un alt copil sa moara in pantecele mamei, pentru ca a intarziat cezariana. Si acel caz este anchetat in momentul de fata.

VIDEO! Lux pe banii parintilor, la o gradinita din Arad... VIDEO! Galati: Peste 150 de liceeni au fost trimisi acasa din cauza tinutelor indecente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x