Antena Căutare

VIDEO! Mici, muzica si manele de 1 Mai

Micii de 1 mai parca nu sunt la fel de gustosi, daca ambientul nu e cel potrivit. Asa ca, langa fiecare gratar, pe langa bere si voie buna, n-are cum sa lipseasca muzica. Fie ca vorbim de manele sau chiar de. mambo.


Micul, print de 1 Mai

Daca micul ar fi candidat in Romania, nu ar avea rival. In toata tara, gratarele s-au incins astazi. Cei care nu au putut merge la iarba verde, au gasit sigur o terasa care sa le potoleasca pofta. Concluzia zilei,cu sau fara pofta de carne fripta, romanii au iesit din case.



Picnicul de pe bloc

Ati vazut pana acum gratare sfaraind in padure, la restaurant, la mare, dar, cu siguranta, nu si pe bloc. La Resita, insa, mai multe familii s-au gandit ca terasa imobilului e loc numai bun pentru o masa pe cinste.



Fite si distractie pe litoral

Zeci de mii de turisti au cucerit plajele in aceste zile cu un scop declarat: distractia. In Mamaia insa, distractia se masoara si in miile de lei care zboara in cluburi si pe plaja, iar tinerii nu fac economie la nimic. Sampania, cocktailurile, baldachinul sau sezlongul, rochia sau costumul de baie si nu in ultimul rand imaginea. toate costa si nu fac niciodata toti banii - mereu mai ramane maruntis si pentru altceva.

Saptamana incepe cu temperaturi de pana la 32 de grade: Dupa 4 mai vin ploile... Turistii care si-au petrecut vacanta de 1 mai la mare au inceput sa stranga bagajele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x